torsdag 16. september 2010

Things that make you go ... yeah!

Noen ganger når jeg er ute og går tur, har jeg problemer med å komme meg hjem igjen. Det har ikke noe med stedsansen å gjøre, selv om den nok kunne vært bedre. Neida, det har med musikk å gjøre. Når jeg er ute og går, hører jeg nemlig på radio og trykker meg fra en låt til en annen. Noen ganger er det så som så med hva jeg finner, og det er enkelt å avslutte turen og komme seg hjem. Andre ganger, som i dag, må jeg ta en ekstra runde rundt blokka for å høre en fin låt ferdig. I dag spilte de noen av upbeat-favorittene mine:

Paperboys - Lonesome traveller:
Mhm. Ikke så ny lengre, men kul på et helt nytt nivå. Jeg liker jo Paperboys generelt og Vinni spesielt - de leverer en utrolig leken hiphop.  Jeg digger at de flørter med country-sjangeren på denne låta. I tillegg får du som alltid en bra tekst, og videoen er bare fantastisk. 

I wanna be a billionaire - Travie McCoy Ft. Bruno Mars
Denne er så søt, og teksten får meg til å le. Da jeg så videoen i dag ble jeg egentlig bare blendet av de utrolig kritthvite og rette tennene til denne Travie (litt som Cesar Millan), så jeg foretrekker låta på radio. 

Det minner meg om den gangen for tusen år siden jeg hadde kjøpt Boyzvoice-CD-en (den med Espen Eckbo, du vet) og hørte på den på discmanen min (ja, bare le, men du hadde en, du også) på vei hjem fra platesjappa (du husker dem?). En mann stoppet meg og sa han ble så glad av at jeg gikk og lo for meg selv. Mulig jeg skårte noen crazy-points på den turen ...

Cooler than me - Mike Posner:
- Denne synes jeg er så kul. Bra beat, og jeg liker både teksten, vokalen og synthen. Men jeg trodde vokalisten var mer nerdete, så ble litt skuffet da jeg så videoen. Må slutte med det der. Likevel. Kul låt.


Jammen skinner ikke sola også, til tross for regnvarsel!

M:)

1 kommentar:

  1. crazy-points er også points. Du får noen ekstra av meg.

    SvarSlett