mandag 11. oktober 2010

Smart harryhandel

SÅ mye bedre i Søta Bror.

Vi gjør det. Vi handler billig mat på svenskegrensa, nærmere bestemt Svinesund. Nærmere bestemt Nordbysenteret. Og du kan godt kalle det harry om du vil. Vi kaller det smart.


Vi er kjøttetere, og har dermed ekstra mye å hente på å handle i Sverige. Vi fyller fryseren med kyllingfileter, karbonadedeig, bacon og pølser. Og det er ikke bare prisene som er bra, men utvalget og kvaliteten også. Karbonadedeigen er virkelig utrolig god, og utvalget i pølsedisken gjør norske matbutikker og Gilde til skamme.

Jeg kunne skrevet et eget, indignert innlegg om det elendige pølseutvalget vi har i Norge. Men det får bli en annen gang.

Aller mest kunne nok vært spart dersom man hadde anledning til å raide norske billigbutikker. Men det har ikke vi. Dvs, Kiwi er vår foretrukne billigbutikk som ligger i akseptabel trillenærhet. Bare synd at det er umulig å manøvrere en barnevogn gjennom butikken ... Og dessuten er det altså dette med utvalget i Sverige. Derfor er det supert at Nettavisen har sammenlignet priser på Maximat og ICAMaxi - "våre" butikker, og bekrefter det vi selv har erfart: man sparer tusenlapper. 

Smart. I is it. 

M:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar