fredag 17. desember 2010

Friminutt


I går tok jeg meg tid - og penger. Noen ganger må man prioritere seg selv, og det var nettopp en slik dag i går. Så jeg leverte eldstemann i barnehagen og satte kursen rett mot lagersalg hos Katrin Uri. Der fant jeg tre nydelige, florlette underkjoler som jeg har planer om å bruke som vanlige kjoler, lag-på-lag, kombinert med tights/strømpebukse og kardigan. I tillegg slo jeg kloa i en søt, svart bolero og en genserkjole i helt nydelig kvalitet. Til innkjøpspris + moms. Deal!

Så tok jeg turen til by TiMo. Denne butikken har ligget i nabolaget et års tid eller så, og jeg har ikke våget meg inn en eneste gang av frykt for å blakke meg fullstendig. Men i går var altså dagen da også denne butikken skulle utforskes. Jeg kunne brukt veldig mange penger der, men behersket meg og kjøpte bare en kardigan. Men for en kardigan! Lang, myk og luksuriøs - en umiddelbar favoritt som jeg har på meg i dag.

Det geniale med TiMo er at det også er en kafè. Så etter at jeg hadde plukket meg ut kardiganen, satte jeg meg ved et bord og fikk servert franskbrent kaffe og en croissant. For et deilig friminutt!

De LEKER ikke fransk inspirasjon på by TiMo!


M:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar