onsdag 1. september 2010

Ripsgelé!


Jeg er så heldig å ha venner som bor i hus og har hage med ripsbusker! Tidligere i sommer fikk jeg plukket tre store bokser fulle av røde rips, og siden jeg liker rips men ikke helt vet hva jeg skal gjøre med dem annet enn å spise dem rett fra busken, ble jeg glad da jeg kom over en oppskrift på ripsgelé her.

Geleen ble knallgod, den! Den smaker sommer og høst på en gang. Bedre blir det vel ikke?

M:)

2 kommentarer:

  1. Jeg har et lass rips i fryseren som jeg vurderer å lage gele av, men jeg vet ikke om jeg orker. Det er jo godt, men en himla jobb! Kanskje det blir syltetøy, sammen med bringebær og jordbær i stedet?

    SvarSlett
  2. Mmm ... syltetøy er også godt! Og sammen med jordbær og bringebær blir det sikkert ekstra friskt.

    Jeg synes i grunnen ikke det var så mye pes å lage geleen. Det tok tid, men krevde ikke så mye av meg annet enn tålmodighet.

    Lykke til med syltetøyet!

    SvarSlett